Post by payfrenesmulsio on Feb 23, 2022 17:14:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Escape ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Escape IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Cat Escape 2022 version ▞▞▞
Контролор је некако изгубљен, има много реклама и искрено, досадило ми је на нивоу 3 и дао сам отказ, мала деца би могла много да уживају у овоме
добра игра одличан концепт, али контроле су мало осетљиве
Вау, ово је смеће, ово би требало уклонити из Гоогле Плаи продавнице. Човек који се колеба, баца огласе ако волите да варалица баца ножеве брзином главног догађаја. 📱🔨 Упс, покварио сам твоју игру лол! Коначна рецензија: играјте човека који се колеба уместо овог смећа које не успева на сцени.
смешни огласи кратки огласи
Забавна игра, али након толико игара нивои почињу да се понављају
Лепа игрица меов😸😸
ова игра је тако добра и чини бољу играње без рекламе. Свиђа ми се ово, али мислим 🤔 ово је Легит апликација коју никад нисам видео 🙄.
Ова игра је заиста забавна, али јој је потребно ажурирање сваких десет дана након првог ажурирања, тако да јој дајем само три звездице.
рекламе се понекад никада не учитавају, приморавају вас да поново покренете игру... веома досадна и краткотрајна игра на мом телефону
Схватам како је исечен, али имам 2 разлога 1. сваки пут када морам да рестартујем мора да буде реклама 2.хоо чак каже оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, требало би да играм омг нема реклама као хоо чак каже да
веома брзо корачање не руковање
У почетку је било стварно добро. Веома лака игра такође. Али након што сам дошао до нивоа 100, почео сам да добијам исте нивое. У основи сам поновио нивое јер није било нових нивоа.
Моји сви нивои су прошли онда стари ниво долази и долази зашто не дам нове нивое😡😠😡 Не свиђа ми се ова игра
Прво сам дао 5 звездица, али у последње време ниједан новчић није додат у последња 2 дана, зашто?
Пун огласа који вас одводе до апликација. Болно
Оценио сам ову игру са 3 звездице јер ми се свиђа игра, само када дођете на виши ниво, настављате да понављате исте нивое. Ја сам ниво 400 и 7 и само понављам исте нивое изнова и изнова
Лако ми досади и такође се понавља након неког нивоа
Cat Escape Casual games ygj
Толико реклама
ово је била слатка мачка 🐈😍😍🐈🐈
Одлична игра. Проблем је што има превише огласа.
Више времена проводите гледајући рекламе него играјући игру. Штета, добра је игра.
нице гаме😘👌🐈би цат
Pou Gündəlik baw
Најбоља игрица на свету нмг је престати играти Само немогу азурирати
Cat Escape Інше sabl
Свиђа ми се, али има много огласа
мачка игра је фантастична
Толико волим ову игру да једноставно морате да чекате дуго док не добијете више нивоа, дајем јој три звездице
супер је игра
Пошто сте извршили ажурирање, све што игра сада ради је да се стално замрзава, било је боље б4 ажурирање
Веома лепа игра, али како да повежем свој ПаиПал налог са овом игром за моју награду
Cat Escape Vabaajamängud euxy
Пристојна игра, али постоји само 1 проблем, игра доста заостаје за мене. Немојте ме погрешно схватити игра је забавна. Само не сматрам да је забавно када покушавам да играм игру и стално је заостајање. Понекад постоје и огласи који се понављају који су досадни. А што се тиче кашњења, заостаје цео мој телефон тако да не могу ни да изађем из апликације. Понекад је кашњење мало узнемирујуће, али други пут кашњење једноставно неће престати. Иначе, игра је веома забавна за играње осим свих заостајања.
Оценио сам ову игру са 3 јер прво што много реклама значи да после сваког нивоа има реклама и још једна ствар да се игра зато што су игре превише лаке, требало би је побољшати и ново ажурирање би требало да буде тамо. Ажурирање би требало да буде да кад год мачка пређе полицајце, полицајци треба да сазнају да их је нешто прешло и да иду иза ње, као на пример ако мачка пређе врата или разбије зид треба да буду на опрезу и оду тамо и виде шта је било тамо.
Слатка маца
Слатка је, али као ова игра у којој је боме да неће радити за мене и љута сам
Лоше заостаје и има много додатака, такође вам даје нежељене трагове, али иначе је ситно добра игра.
Добра игра, али рекламе сваке 2 секунде су очајне и ометају игру
Супер је игрица!
Cat Escape Gündəlik mhv
Зашто нисам добио ниједан поен
лепо и лако играти
Мислим да не би требало да добијамо рекламе на свакој фази или да завршимо ниво. покушајте да користите огласе за спинове или скинове траил и премиум није на сваком нивоу досадно
па, свиђа ми се игра, али морам да је оценим са 3 звездице, док не уновчим са препорученог сајта
Волим ову игру Плус имам праву мачку у својој кући
лепа игра, зарадио сам прави новац,💯ЛЕГИТ НА ЦАСХ ЕМ АЛЛ, ШТА чекате 4 преузмите ово одмах.
лепо 👌 али додати је много